Gran inici de campanya gràcies a la vostra confiança

Avui fa una setmana que es va iniciar la campanya per posar en marxa el joc (des)vestint aliments i ja hem superat el 30 % del pressupost mínim! Ja en són una vintena les persones que han confiat en el projecte i que han permès superar els 1.500 euros. Per davant, però, ens queden 33 dies on cada pas és important per fer realitat el joc i l’audioguia. Aquí comença la gran aventura. Juguem?

Per assolir el nostre repte, necessitem aconseguir el major impacte possible i arribar al màxim de persones que puguin estar interessades en el projecte, compartint amb elles els principals valors i objectius de la campanya. Ens doneu un cop de mà? Ho podeu fer explicitant el vostre suport acompanyat de la URL del projecte http://goteo.cc/aliments (català) i http://goteo.cc/alimentses (castellà). Fins i tot, si teniu un bloc, web, i voleu visibilitzar la campanya, disposem d’un widget que podem posar a la vostra disposició, només heu de contactar-nos i us l’enviarem.

Quin és el nostre públic potencial? A qui li pot interessar jugar a (des)vestir aliments? El joc i l’audioguia estan pensats per ser dos recursos intergeneracionals. Dos elements d’interacció i trobada entre els més joves de la casa i els pares, mares, avis, àvies etc. Potser sou  professors/es, o teniu amics i amigues conscienciats en el consum responsable, el consum de proximitat o que treballen en alguna feina vinculada a la producció, distribució o comercialització d’aliments. A totes aquestes persones segur que els hi pot interessar el projecte. Si compartiu la informació per diferents canals, arribarem ben lluny!

Per difondre la iniciativa, us convidem a deixar volar la vostra imaginació i jugar a vestir i (des)vestir aliments. Per fer-ho, us animem a compartir —a travès de les vostres xarxes socials— les vostres pròpies creacions, incorporant el hashtag #vestintaliments i… per què no? acompanyant la creació de la URL de la campanya, animant a la participació. Podeu veure un primer exemple en el nostre perfil d’Instagram 🙂

Gràcies, de nou, per la vostra confiança i suport

Per cert, el projecte (des)vestint aliments té el caràcter d’Associació sense ànim de lucre. Si estàs interessat/ada en involucrar-te d’una forma més activa, t’esperem! (hola@desvestintaliments).