Juguem a (des)vestir aliments?

La Fundació Bofill, a través de la plataforma de microfinançament Goteo, ha escollit (des)vestint aliments, com un dels projectes d’innovació de la campanya Fem Educació.

Aprofitant l’avinentesa, i amb el suport de l’estudi de disseny Quartada, membres de la Cooperativa Integral de l’Anoia i del col·lectiu disseny=igualada, hem decidit impulsar el joc (des)vestint aliments. També aprofitem l’ocasió per intentar realitzar una audioguia en col·laboració amb la dissenyadora Sara Lorite.

Aquesta és una oportunitat per fer difondre, a través de l’Art com a instrument d’acció, els valors de (des)vestint aliments: el consum de proximitat, socialment just, lliure de trangènics, políticament compromès, etc. Per aquest motiu, hem preparat amb detall aquesta campanya. Així, a través de les vostres aportacions, obtindreu el reconeixement de finançadors/es del projecte, la samarreta, la bossa (que impulsem amb les companyes de la plataforma de cooperativisme agroecològic, Katuma), la cistella de productes de la cooperativa Quèviure, una xerrada i/o la possibilitat de gaudir de l’espectacle «Queviures» de la companyia teatral deParranda.

Ens ajudeu a (des)vestir aliments?