Save the date: Presentem el joc i l’audioguia de (des)vestint aliments

Per fi podem anunciar-vos que ja tenim el joc de cartes de (des)vestint aliments! I per celebrar-ho hem organitzat una gran festa pel divendres 29 de juny, a les 18h, a la Fundació Ideograma – Fàbrica Lehmann, al carrer del Consell de Cent, 159.

Durant l’acte, us presentarem el joc i l’audioguia de (des)vestint aliments, resultat de la campanya Fem Educació, iniciativa impulsada per la Fundació Bofill i la Fundació Goteo, en la qual vam aconseguir el suport de 98 mecenes i recaptar 5.996 euros per fer realitat ambdós recursos educatius.

A l’acte hi participaran el Josep Maria Allué, d’Idealúdica, l’estudi de disseny Quartada, i la Sara Lorite,  persones i entitats que han col·laborat en la realització del joc i l’audioguia. Així com, comptarem amb Lluís Mas de la Fundació Bofill i l’equip de la Fundació Goteo. Després de la presentació gaudirem d’un berenar i de l’espectacle “Queviures” de la companyia deParranda.

Aquelles persones que heu participat en la campanya de microfinançament i esteu pendent de recollir la vostra recompensa – joc-, podreu fer-ho durant la sessió 🙂

Per més informació podeu contactar amb nosaltres. Agraïm confirmació d’assistència a hola@desvestintaliments.cat. També us podeu apuntar a l’esdeveniment que hem creat a Facebook https://www.facebook.com/events/222104725259813/

El joc de cartes (des)vestint aliments es presenta com un espai de trobada intergeneracional, que convida professors/es, pares i mares, avis i àvies —i a tothom qui ho vulgui— a aprendre tot explorant sobre els processos i els agents que intervenen en la cadena de subministrament d’un producte de consum alimentari. És a dir, en la seva producció, elaboració, distribució i comercialització. La voluntat de la iniciativa és oferir una eina que ajudi a sensibilitzar sobre els valors d’un consum de proximitat, conscient dels beneficis socials i econòmics, afavorint així la construcció d’un pensament crític.

L’audioguia de (des)vestint aliments cerca construir noves vivències i experiències al voltant dels aliments i els diferents processos i persones que intervenen i participen en la cadena de subministrament en format de sis microcontes que reflexionen sobre temes com la traçabilitat, el malbaratament alimentari o la justícia social.